Beveiligingstechniek

Als retailer bent u zich bewust van de vele risico's die u kunt lopen. Een risico die vaak onderschat wordt is de veiligheid van uzelf, uw medewerkers en uw klanten. Terwijl zij in geval van een inbraak, overval of brand in hele onveilige situaties terecht kunnen komen. Om hier meer grip op te hebben is het aan te raden om uw pand te voorzien van goede beveilgingstechniek. ElectraFix neemt u de zorg voor beveiligingstechniek graag uit handen.

 Wij zijn in staat om voor u de volgende beveilgingstechnieken te ontwerpen en installeren:

Beveiligingstechniek:

  • Brandbeveiliging
  • Camarabeveiliging (CCTV)
  • Inbraakbeveiliging

WET- EN REGELGEVING RONDOM BEVEILGINGSTECHNIEK

Een goede beveiligingstechniek is niet alleen aan te raden voor de veiligheid van u en de mensen om u heen maar ook in verband met de wet- en regelgeving op dit gebied. In geval van calamiteiten wordt er gekeken of er wel is voldaan aan de veiligheidseisen. Het is daarom aan te raden om hier rekening mee te houden bij het maken van het veiligheidsplan. ElectraFix ondersteunt en adviseert u graag met een veiligheidsplan om zo de beste beveiligingstechniek toe te passen. Hierbij houden wij uiteraard rekening met het beschikbare budget en de risico's in uw branche.

Bent u geïntresseerd in onze beveiligingstechniek diensten of wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Informeer geheel vrijblijvend via telefoonnummer  0182-581144 of vul ons contactformulier in.