Project montage

Bij herinrichting, verbouwing of nieuwbouw van uw winkelpand of bedrijfspand komen veel montagewerkzaamheden voor. Zoekt u een bedrijf die de project montage werkzaamheden voor u kan uitvoeren? Schakel dan ElektraFix in.  

ElectraFix kan de volledige montage uitvoeren gedurende het project, maar wij kunnen ook worden ingezet voor slechts een onderdeel van het project. Op het gebied van project montage richten wij ons voornamelijk op de hieronder vermelde diensten.

Project montage diensten:

  • Montage kabeldraagsystemen, kabelgoten en ladderbanen
  • Bekabeling – elektra, data, cctv, brandmeld, etc.
  • Spanningsrails
  • Lichtlijnen
  • In- en opbouw van verlichtingsarmaturen

Verlichting speelt een belangrijke rol bij de invulling van een ruimte. Het is daarom verstandig om van tevoren een verlichtingsplan te maken. Ook hiervoor kunt u ElectraFix inschakelen. Wij maken verlichtingsplannen voor zowel algemene- of sfeerverlichting, direct of indirect licht, klassiek of modern licht, decoratief of functioneel licht. 

PROJECT MONTAGE DOOR PROFFESSIONALS

ElektraFix werkt met gecertificeerde monteurs die ruime kennis in de project montage hebben opgedaan en breed inzetbaar zijn. De wensen van onze opdrachtgevers staan voor ons centraal. Met onze flexibele en oplossingsgerichte instelling streven wij samen met u naar het gewenste resultaat. Wij zijn pas tevreden als u dat ook bent!

Wilt u project montage door ElectraFix laten uitvoeren? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op! Wij zijn u graag van dienst!