Totaalinstallateur voor de retail

Zoekt u een elektrotechnisch installatiebedrijf voor de bouw, verbouw of restyling van uw bedrijfspand? ElectraFix uit Gouda is u graag van dienst. Wij zijn totaalinstallateur voor de retail en hebben in deze sector al diverse werkzaamheden uitgevoerd. Wij werken onder andere voor ketens als, Albert Heijn, Jumbo, C1000, PLUS, Hoogvliet, Hennes & Mauritz, Media Markt, Saturn, COS en Primark.

Als totaalinstallateur hebben wij de volgende disciplines in huis:

Wij werken professioneel, snel, flexibel en oplossingsgericht en voeren het werk strikt binnen de beschikbare tijd uit! ElectraFix heeft haar eigen projectleiders, chef-monteurs, montage-leiders, eerste-monteurs en monteurs. Zij verstaan niet alleen hun vak, maar zijn ook gespecialiseerd in beveiliging (MBV / TBV) en/of koeltechniek (F-gassen).

ZELFSTANDIG TOTAALINSTALLATEUR

Meestal nemen wij projecten in onder aanneming aan om deze zelfstandig uit te voeren. Maar soms zijn wij ook bereid om een project op regie basis uit te voeren. Als totaalinstallateur beschikken wij over een eigen bedrijfswagenpark en vanzelfsprekend alle benodigde gereedschappen. Onze back-office support zorgt er o.a. voor dat PDF tekeningen tot DIN A0 formaat worden geprint.

Wilt u weten wat wij als totaalinstallateur voor u kunnen betekenen? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op via telefoonnummer 0182-581144 of vul ons contactformulier in.