Datatechniek

Zoek je een partij die in een hoog tempo een goed functionerend datanetwerk kan aanleggen? ElectraFix Nederland gaat graag voor je aan de slag. Wij voeren datanetwerk projecten uit door heel Nederland en België. Zowel volledige als deelprojecten.

Datanetwerk aanleggen

Een goed functionerend datanetwerk is voor ieder bedrijf van groot belang. Via het datanetwerk lopen vrijwel alle interne en externe communicatielijnen. Het daarom belangrijk de datanetwerkaanleg aan een vakkundige partij uit te besteden, zoals ElectraFix. Wij zorgen ervoor dat het systeem meteen goed werkt. ElectraFix heeft jarenlange ervaring en al vele projecten in de datanetwerkbekabeling uitgevoerd.

De keuze voor het juiste type datanetwerk is afhankelijk van de snelheid en kwaliteit die je wenst. Je moet ervan op aan kunnen dat je datanetwerk voldoet aan deze eisen en ervoor zorgt dat de bedrijfsprocessen snel en vlekkeloos verlopen. Wij geven daarom ook graag advies over onze dienst datanetwerk aanleggen.

Bij datanetwerkbekabeling aanleggen voeren we onder andere de volgende werkzaamheden uit:

  • uitbreiden van het bestaande datanetwerk
  • nieuw datanetwerk aanleggen
  • doormeten van netwerkbekabeling
  • netwerkbekabeling gecertificeerd opleveren

Patchkast voor optimaal datanetwerk

Naast het uitbreiden en aanleggen van datanetwerken leveren en bekabelen we patchkasten. We streven ernaar dat je datanetwerk jarenlang meegaat en leggen het op zo’n manier aan dat uitbreiding in de toekomst niet duur zal zijn.

Onze medewerkers zijn gewend om op diverse locaties te werken. Ze hebben altijd de juiste pbm’s en gereedschappen bij zich. Ook beschikken ze over de belangrijkste certificaten, zoals VCA en Hoogwerker. We werken naast vast personeel met flexibele arbeidskrachten die we al jaren kennen. Hierdoor is het gemakkelijk voor ons om op en af te schalen.

Ethernetkabels - Datatechniek


“Een datanetwerk moet meteen goed werken, zodat de bedrijfsprocessen ongestoord kunnen doorgaan.”

Neem geheel vrijblijvend contact met ons op.
Benader ons per telefoon via 0182-581144 of per email via info@electrafix.nl

Neem contact op

Bekijk ook:


Design-lijn-ElectraFix.svg

Wil je professioneel advies over de mogelijkheden die er zijn voor je datanetwerk?

Neem contact op
Scroll naar boven